georgiana"Am crezut că nimeni nu se interesează de soarta mea și nimeni nu vrea să mă ajute. Am crezut de foarte mult timp că oamenii sunt interesați numai de ei înșiși și ar face orice pentru a-și realiza scopurile fără a lua în considerare ce se întâmplă în jurul lor. Totuși această bursă mi-a oferit nu numai ajutorul financiar de care am avut nevoie dar mi-a oferit și posibilitatea de a cunoaște oameni care mi-au arătat empatie, cărora le-a păsat de mine, care m-au încurajat și motivat și astfel mi-au schimbat percepția despre lumea în jurul meu." -spune Georgiana, eleva beneficiar a burselor de merit și sociale, care provine din familie de părinți divorțați, ea fiind crescută de bunică.

nistor"Dumnezeu și-a arătat dragostea și îndurarea față de mine prin încrederea pa care am primit-o în raport cu trecutul meu, încredere pe care nu o meritam. Am priceput clar definiția dragostei prin felul în care m-a tratat echipa Bunului Samaritean, o dragoste necondiționată, un lucru fenomenal pentru mine până la acest moment." – împărtășește emoțional Nistor, orfan cu un trecut tumultuos care a fost ajutat să se integreze social și profesional.

irina "Am găsit nădejde în mijlocul suferinței. Viața mea este plină de suferință fizică dar Hristos care a suferit pentru mine m-a ajutat să nu disper ci să nădăjduiesc. Acum simt că sunt în siguranță și nu sunt singură în toate dificultățile. Dumnezeu mi-a trimis acești oameni." - spune Irina, o tânără  orfană  cu numeroase probleme de sănătate și o mică pensie de boală căreia i s-a ofeirt asistență medicală pe pracursul anilor. 

Astăzi continuăm să oferim o șansă celor ce încă rătăcesc și caută împăcare cu trecutul lor în timp ce încearcă să vadă nădejde în viitorul ce le stă înainte. Dorim să fim aproape atunci când ei decid sa progreseze și să le călăuzim pașii spre independență. Fie că este vorba de un orfan care are nevoie de sfătuire și suport emoțional să-și găsească  un loc de muncă sau să treacă printr-o criză a vieții sau e vorba de un om bolnav ce necesită tratament, ori elev care provine dintr-o familie cu venituri modeste, ei toți au nevoie de încurajare, sprijin sau călăuzire ca să depășească ceea ce îi ține departe de viața pe care Dumnezeu a intenționat-o pentru ei. Noi, la Bunul Samaritean suntem dedicați acestei misiuni.

Vă mulțumim încă odată pentru sprijinul acordat pentru a oferi dragoste, siguranță și șansă la o transformare care durează. Vă rugăm să considerați din nou o donație pentru a ajuta pe cei în nevoie să devină BIRUITORI. Tot ce au ei nevoie este puțin ajutor și o inimă iubitoare alături de ei. Va fi inima aceea a ta?

Ajută alții să devină biruitori! 

adrian ciornaÎmplinind 50 de ani în ianuarie 2017, Adrian, președintele asociației Bunul Samaritean, a hotărât să celebreze aniversarea sa angajându-se la a strânge fonduri pentru o casă și o bursa pentru fiecare an de viață pe care i l-a dat Dumnezeu. Anume 50 de case și 50 de burse. Nebunie, ați zice! E vorba de peste 1.000.000 euro!

Dar Adrian nu este singura persoană cu bunăvoință care împlinește 50 de ani, iar el invită pe toți care celebrează această frumoasă vârstă să se implice. De fapt, oricine se poate implica și dona ziua lui de naștere ca să ajute 50 de elevi din familii cu venituri reduse și 50 familii să aibă un loc decent de locuit pe care să-l numească ”acasă”.

Această campanie se va derula pe tot parcursul anului 2017 în diferite feluri dintre care unul este prin platforma on-line numită Galantom.

 

 Donează acum  Dăruiește ziua ta!