Bunul Samaritean este o organizaţie non-profit din România, ce oferă tinerilor dezavantajaţi o şansă să înveţe o meserie, să-şi dezvolte aptitudinile necesare vieţii, şi să obţină cu succes o slujbă bună şi un viitor mai fericit; ajutăm copii în risc de abandon să rămână cu familiile lor, în loc să fie abandonaţi datorită sărăciei şi a lipsei de educaţie. Dar toate acestea nu le facem singuri. Noi suntem doar “hangii” (pilda Samariteanului- Ev. Luca 10:30-37), care îi îngrijesc, oferind oportunitatea „bunilor samariteni” de peste tot din lume să ajute cei în nevoie.

Obiectivele Bunului Samaritean pot fi atinse doar cu ajutorul unor oameni ca voi. Oameni ce cred în viziunea de a crea o lume în care orfanii să nu mai fie fără adăpost, flămânzi sau fără îndemânări şi oportunităţi de a se integra în societate; o lume unde copiii nu sunt abandonaţi ci au un mediu familial sigur şi oportunităţi de a-şi dezvolta potenţialul cu care Dumnezeu i-a înzestrat.

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn